2009. augusztus 1., szombat

Az Alföldről.......

Sziasztok.....

Éppen anyukáméknál vagyunk Mezőberényben és most van egy kis időm, hogy blogoljak....
Manókám evett és most alszik.........remélem ez így lesz hajnal 1-ig, mert kb akkor kéne kelnie:D:D, nah de nála sose tudni:)
Szóval szerdán este indultunk, mivel nem akartunk a dög melegben vele autókázni, mert ugye klíma kizárva meg az ablakot se nagyon akartuk lehúzni, nehogy huzatot kapjon......Eléggé féltem az úttól, mert hát ugye még picike, de annyira ügyi volt, Pestig egy hangja sem volt, addig csak alukált, anya meg vezetett persze, mert Apa nem tud Pesten vezetni:D:D:D:D:D
Aztán megálltunk egy benzinkútnál és evett, aztán indultunk is tovább.Onnantól apa vezett, én meg hátul váltottam mamát az őrzésben.Meg is érkeztünk éjjel, anya hívta telón apukámat, h engedjen be minket, jajjjj mert azt még nem is említettem ez egy meglepi utazás volt, senki nem tudott róla itthon:), persze apa úgy aludt mint a mormota és nem vette észre a telt, nah akkor anya hívta a sógornőmet, mert velük laknak ikerházban a szüleim, ő meg megijedt, hogy miért hívja anya olyan későm:D:D:D, nah de végül bejutottunk a lakásba, jól el is fáradtunk az útba, gyorsan ettünk ittunk, fürödtünk és beugrottunk az ágyikóba, meg persze elláttam minden jóval manókát:))))
Nem jöttünk volna haza, ha el tudtam volna intézni Móváron a gyessel , az anyaságival meg a családival kapcsolatos dolgokat, de hát nem lehetett, így haza kellett jönnöm, mivel még nem vagyunk bejelentkezve Óvárra, mert nem kaptuk még meg a lakhatási engedélyt:((((nah de szerencsére mindent hamar elintéztünk Békéscsabán......és így anyát is el tudtuk hozni nem kell neki vonatozni........
Meg így legalább látta mind a 2 testvérem a picikénket, mert ők még sajna nem tudtak eljönni hozzánk megnézni, mert nagyon sokat dolgoznak.Nah de így ezt is letudtuk egy füst alatt.
Nagyon jó itthon, már olyan régen voltam, mindenki körülrajongja Gáborkát, főleg a gyerekek, nagyon tetszik mindenkinek.:)))Most ő van a középpontban mindenkinél, de ez így van rendjén most:))))
Sajna történt egy kis rossz is, szegénykémnek szombat reggelre tiszta csipás lett a kis szeme, egészen beleragadt:((((fogalmam sincs mitől lehet, mert hát a széltől is óvva van, a házban sincs klíma , a kocsiban sem kapcsolok még csak az ablakot sem húzom le inkább megdöglök minthogy valami baja legyen.És a kis szája körül is olyan kis csúnya piros foltos meg pöttyös.......hétfőn megyünk is a doktornénihet megmutatni neki, mert eléggé megijedtem.Mosom elég sokat a szemecskéjét, mert nagyon hamar beragad szegénykémnek, úgy sajnálom:(((De remélem hamar megjavulunk és akkor majd én is megnyugszom......
Holnap már megyünk haza sajnos, kicsit félek is a dologtól, mert már anya nem jön vissza velünk, remélem mindent meg tudunk majd ügyesen oldani hármasban és nem lesz gond:)))csak azért elég furi lesz anya nélkül, nagyon jó volt, h ott volt, nem lehetek neki elég hálás, h megköszönjem amit tett értünk.......de mostmár itthon is szükség van rá, mert a 2 kicsi unokát nem tudják tesómék hova tenni, így anya marad velük, mint mindig:)))
Szóval.....napközben kettesben leszünk Gáborkával, nem tudom még majd, hogy hogy tudom az időm beosztani, de remélem megoldom és nem lesz ebből gond, meg Gábor is sokat fog segíteni, mert muszáj lesz, egyedül biztos nehéz lesz napközben, mert még nem tudom, hogy a pici mellett hogy jut időm a dolgokra, de majdcsak alakul, reménykedem benne:)))
Nah most befejezem mert kezdek nagyon álmos lenni, puszilok mindenkit sziasztok

5 megjegyzés:

  1. Drága Nitám!
    Imádom a bejegyzéseid:)
    Gabcsika tényleg kis ügyes volt az úton!
    A kis szemét meg nagyon sajnálom:(Bizti hamar rendbe jön de én iselvinném hétfőn dokinénihez biztos ami tuti alapon.
    Anyukád meg nem semmi kis nőci...szerencsés vagy te is nagyon...innen is puszilom sokszor:)
    Legyetek jók maaz úton hazafelé nagyon vigyázzatok!
    sok sok puszimat küldömszintén az Alföldről:DDD
    GG

    VálaszTörlés
  2. Szijja,drágám,a szemecskét,dokinénninek,mutizd,meg!A szája körül a pöttyök,lehetnek az erősebb tejcitöl is,azzal nincsgond!Örülök,hogy jól vagytok,szerencsés utat hazafelé is!Millió,pusszancsom:)

    VálaszTörlés
  3. Szia,

    Ne aggódj a pici szemecskéje rendbe fog jönni.
    Örülök, hogy voltatok otthon, biztos jó lehetett.
    Remélem szerencsésen hazaértetek és nincs semmi gond.

    Sok puszit küldök, vigyázzatok magatokra!!!

    Szilvi

    VálaszTörlés
  4. Szemét is, száját is mutasd meg a dokinéninek. Szemét nem mindegy , hogy mosod. Tilos kamillával, csak forralt vízzel, a külső szemzugtól a belső felé egy törléssel, amíg le nem jön a váladék, minden törlés, mindegyik szem új gézlap, vatta tilos. Ez újszülötteknél elég gyakori. Ha makacs, akkor Brulamycin szemcseppet, vagy Tobrex-et szoktak adni, de mindegyik dokinál más a szokás. Szájába nézz bele, hogy nem fehér foltos-e ! Ha igen, akkor ez gyakori előfordulású szájpenész, Pioctamin-nal vagy Ezüst-nitráttal, vagy Glicerin -Borax-szal kelll ecsetelni. Jaj, de nem dumálok ennyit, doki úgy is megmondja mit tegyél :D Sajnálom,hogy engem nem ejetettetek útba:( Sok puszi nektek és várom a fejleményeket!

    VálaszTörlés
  5. Szia!

    Nagyon ügyes ez a kisfiú!
    És persze minden rendben lesz 3asban is!
    Juci előttem már mindent leírt,amit én tudtam volna...:D

    Sok puszi nektek!

    VálaszTörlés