2009. szeptember 3., csütörtök

Egy nyűgi napocska:(((

Sziasztok!!!

Ma elég nyűgi napunk volt, manó szinte csak egy fél órát aludt. Most evett pár perce és szerencsére most megint alszik, remélem nem lest tiszavirág életű ez az alvás, de máris mocorog:(, nah de neki sem lehet mindig minden jó, lehetnek egy ilyen kicsi babának is rossz pillanatai.
Délelőtt voltunk piacozni együtt meg sétálni, vettünk fini barackot meg mindenféle finomságot:)
És végre ma megjött a tápszer is, hmmm ennek nagyon jó íze van még nekem is ízlik, a milupás viszont nagyon kesernyés , nah de ő azt is szereti. Remélem beválik nála ez a tápi, mert jó lenne ha nem lenne ilyen kis székrekedős, mais ezért volt nyűgi mert láttam rajta, hogy nyomná szegényem de nem megy neki:( Hajrá táp segíts nekünk:))) Isszuk a tápszer mellé a teácskát is, hol az édesköményet hol a kamillát, mindkettőt nagyon szereti, de a vizet egyáltalán nem issza meg, az nem ízlik neki, csak öklöndözik tőle:D:D:D, meg visszabukja. Nem is eröltetem, jó a teácska:)))
Viszont az éjjelekre nem panaszkodhatom mert azok nagyon jók szoktak lenni, 4-5 óra alvás után még felkel 2 vagy 3 fele utánna megint elég sokat alszik.Naponta persze 3 óránként felkel, jelez a poci mint egy kis zsebóra:)))
Itt volt nálunk ma a drága barátosném Timi, ő az aki manó születése előtt nálunk lakott egy évig, nagyon jól elvoltunk, csavarogtunk egy nagyot meg fagyiztunk együtt. Nagyon szereti Gáborkámat, rettentően tetszik neki:)) Ő is nemsokára nagynéni lesz, mert a nővére Karácsonyra várja a kisfiukat Marcit:))Addig meg gyakorol a mienken.
Puszi mindenkinek nekiállok főzni, sziasztok. A mai menü sajtal-sonkával töltött pulykamell lesz, rizibizivel:))nyamiiiii

2 megjegyzés:

  1. Már megint a kaja:DDD!Gabcsikámnak,millió csok és nektek!Elöfordul,ijen nyügi napocska,hajaj:D!Kitartás♥:)))))

    VálaszTörlés
  2. Ha ilyen kevés nyűgös napotok lesz azért ez még nem oly sok ugye?:)
    Nagyon sok puszit küldök nektek***

    VálaszTörlés