2009. július 21., kedd

RERE....

Sziasztok.....

Nah újra jelentkezem míg manócska alszik.......
Szóval minden oké velünk, megy a cicizés is, pedig már hétvégén tiszta depiben voltam, de azóta eléggé rákapott a kis mohos, állandóan telezabbantja magát, folyik ki a tejci a szájából evés után:))és a kaki is beindult ma is eddig már 4 volt, de hallottam már az 5.-et is:D, csak még szunya van. Szóval minden oké, nagyon jó kisbaba szinte csak eszik meg alszik, nyugisak az éjjelek is, 1 meg 4-körül kel fel kb utánna cickózik egyet és alszunk tovább:))
Kíváncsi leszek, ha megyünk csütörtökön a védőnénihez mit mutat a mérleg, remélem nem kell elkeseredni.......nagyon izgulok azért, h nehogy tovább fogyjon, de reméklem nem:)
Jajjj képzeljétek du.-án letettem hasra az ágyra és ez a kis gazfickó visszafordult a hátára:O hihetetlen kis erős alig hittem el, meg a fejecskéjét is annyira emeli, de ez a fordulás...............ezt nem később kellene???????
Nah de most lépek, megyünk fürdeni, utánna meg papálni.
puszi mindenkinek sziasztok

3 megjegyzés:

  1. Szijjjja Drágám!!!!Gyönyörü,Gáborka:)Ügyi anyu vagy te ne aggodj,mindenbe bele jössz a leg jobbakat kivánom nektek!Alig várom,már,hogy személyesen is talizhassunk egyszer:)Millióm nektek:)

    VálaszTörlés
  2. Szió Nita!:)
    Ejjhhaa nem semmi Gabcsika:O:)))
    Akkor igazi kis vasgyúró:)
    sok sok puszi nektek***
    Jah és a csütörtöki védőnénis taliról is írj valamit:P
    sziasztok

    VálaszTörlés
  3. kukk. minden rendben lesz, :) puszi

    VálaszTörlés