2009. december 4., péntek

Újra itthon.....

Szerdán megérkeztünk haza. Előtte beugrottunk Pesten az Ikeába meg az Auchanba ezt azt venni.Tulajdonképpen a Vörösmarty térre akartunk menni a karácsonyi vásárra. de egyszerűen sehol nem találtunk helyet így inkább nem akartunk keringeléssel időzni, így bementünk ezekre a helyekre, legalább meleg volt és nem fáztunk:) Gabcsi az végigkiabálta az Ikeát, most ez az új heppje, mindenki csak leste mit csinál babó, nah aztán úgy lefáradt, hogy kiájult apja kezébe és így az Auchanba nyugodtan nézelődhettünk, ő meg szundított a babakocsiban végig.
Nagyon jó volt anyáéknál, szupi volt a disznótor is együtt volt végre az egész család:) Mivel mikuláskor nem leszünk otthon így megkaptuk a mikuajándékokat is: Gabcsi pihenőszéket kapott a mamájáéktól. tesóméktól meg étkészletet meg játékot, mi is vettünk neki ajándékot, egy plüss focilabdát az ikeában meg egy kiselefántot, nagyon odavan értük a kis drágám. Annyit beszél hogy az hihetetlen, be nem áll a csőre, hadovál a maga kis babanyelvén, megzabálom olyankor:))) Imádja a gyümiket, tegnap óta megeszik egy egész bébiételes üvegnyi mennyiséget, mert ha én készítek neki azt is abba teszem bele az épp egy adag neki:) Szóval jól vagyunk tulajdonképpen, fiúk nem betegek, csak én vagyok gethes kicsit, de azt már kezdem megszokni :D:D
Teszek majd fel új képeket is, mert annyit fejlődött Gabcsikovóm (apukám hívja így ).
Várjuk már nagyon a karácsonyt, még ha ő nem is fogja most érteni nekünk nagyon emlékezetes lesz, hogy MÁR hármasban leszünk :))))
Puszi mindekinek.....

3 megjegyzés:

  1. Örülök,hogy jól vagytok:)♥♥♥Neked jobbulást,gyorsan:)Én is várom a karit:)Pusszinkollak,benneteket:)♥

    VálaszTörlés
  2. ppfff ismét nem ment el a kommentem:-/

    VálaszTörlés
  3. remek ez meg elment:O jjááájjjjj:D

    Na szóval Örülök hogy minden okés veletek!
    Nagyon szomorú vagyok hogy nem tudtunk találkozni:(De majd legközelebb:)
    Magácskának meg már kéretik meggyógyulni!!
    És az tuti hogy azok a párok akik most lettek szülők valami varázslatosat várnak a Karácsonytól!:)
    Többek közt mi is:)
    puszillak titeket***

    VálaszTörlés