2011. január 13., csütörtök

Beszokás újra......

3-án újra elkezdtük a bölcsibe szokást. 1,5 hónapos kihagyás után kezdhettünk mindent elölről manócskáva. Szerencsére apa itthon volt egész múlt héten , így hozta vitte a kis törpénket Míg én éjjel melóztam.
Nagyon nehezen indult be a dolog megint, mint az elején, de kijelenthetem 1,5 hét után már nem sír, nem követel minket napközben, hanem szépen eljátszik a többiekkel. Itthon egész nap a bölcsit emlegeti, mondogatja a neveket. Szerintem jól érzi magát :))) Olyan édes , mikor este lefekvéskor mondja, hogy anyaaaaa Gejgő, Ádi pityipűűű, és mutatja, hogy ő is alszik. Ilyenkor meg tudnám zabálni a kis szarost. Olyan okos, hogy az csuda. Mindent tud mondani szépen és tisztán, kivéve a dupla betűkkel, méghozzá a cs-vel, sz-el, zs-vel van baja, vagyis nem baja, azokat a betűket nem ejti ki a szó elején :D:D:D Pl a Csabit Dabinak mondja vagy a Zsoltit, Oltinak. De pl az Ádámot, meg az Atillát szépen és tisztán mondja.
Nagyon szereti mindkét gondozónőt, őket is mindig emlegeti itthon, hogy Emi meg Edit, odabenn meg mondja nekik, hogy mama :D:D:D.
Szóval nagyon örülök, hogy ilyen hamar belerázódott Gabika a bölibe, ma már annyira, hogy nem is köszönt vissza apának, hanem csak fogta magát és szaladt be a többiekhez. Jól eszik benn, nagyokat alszik. Mondta is Edit néni mikor tegnap elmentem érte, hogy a Gabika már olyan fáradt volt, hogy majdnem elaludt a sószobában :D:D:DD Minden nap járnak oda, aminek nagyon örülök. Jah és mióta bölcsis, azóta ez az első, hogy majdnem 2 hetet jár folyamatosan, jupííííííí:D:D. Igaz kicsit folyik az orra, de a sószoba hatására, szinte már alig alig. Örülök, hogy a mandulaműtét mellett döntöttünk, így kevesebbet lesz beteg, és nem kell állandóan gyógyszerrel tömni a Drágánkat.
Nah zárom soraimat, puszi mindenkinek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése