2010. február 3., szerda

És igen és igen nekünk is megvan az első fogacska!!!

Sziasztok!!!

Bocsika hogy nem írtam de nemrég lett vége a vizsgaidőszaknak meg eléggé húzós napok voltak, de túléltük.Minden oké sikerült az összes vizsgám és még van egy félévem és álamvizsgázhatok remélem és pont.
Gabócával minden okés, ügyesen csücsül és egyfolytában áll még mindig, kúszik mint a kommandósok, nagyon ügyes már. És képzeljétek épp délután bevette a kezem és érzetem hogy recés a kis ínnye, és hát nagy örömünkre kijött az eslő fogacskája :D:D:D:D:DCsak így tovább már csak 19 van hátra :D:D:D:DHajrá kisfiam.:)
Mostmár az egész napunk nagyon rendszeres, szinte ugyanakkor kel, fekszik eszik, nagyon ügyes ebből a szempontból. Napi 5x kajcsizik van hogy 4x mert elalszik az 5. előtt.Általában 9-kor már csicsikál, és majd csak 9-kor ébred fel. NApközben mondjuk nagyon keveset alszik csak olyan 3x fél órát de a lényeg hogy este alszik. Jajjj és megkezdődött a mindent ledobok korszak és a hülye anya felszedi én meg röhögök rajta.Ül az etetőszékben és egy szempillantás alatt minden a földön van, ő meg csak kuncog rajta és várja hogy felszedjük neki,Nagyon édessss:)))
Végeredményben minden oké velünk, holnap rakok fel képeket is róla mert egyszerűen muszáj látni.Puszi mindenkinek,sziasztok:))










3 megjegyzés:

  1. Na végre írtál pár sort!:)Gratula a 1.fogacskához!:)Puszi

    VálaszTörlés
  2. Grat az első fogacskához!
    Államvizsgádhoz pedig sok sikert!

    VálaszTörlés
  3. Gratula a fogacskához,a vizsgához,és előre sok sikert a közelgő vizsgához.Alvásokra még mindig irigy vagyok,pusz nektek

    VálaszTörlés