2010. január 22., péntek

Bababababababa.....

Sziasztok!

Apa tegnap megszólalt, hogy jééééééééééé beszél a gyerek :D:D:D
Pár napja elkezdtük, mondogani Gabcsinak hogy BABA és láss csodát tegnap óta folyamatosan be nem áll a szája és kiabálja hogy babababababababa, mi meg szakadunk a röhögéstől :D Jó persze tudom, hogy ez nem )), de akkor is olyan kis ügyes. Rengeteget dumál egész nap, sikítozik mindenhol, a boltban is csak néztek tegnap mikor végigsikította nagyvidáman a tescot :D
Nagyon jó baba amúgy egész nap vigyorog meg kacag, meg folyton csuklik :D:D:D a sok nevetéstől. Egy gondunk van csak, hogy mostmár egyfolytában csak állna mert nagyon tetszik neki, olyan szépen tartja magát, hogy csak nah, egész nap tudna állni :D:D:D Nah de azt meg ki bírja ugye. Ügyesen csücsül már, azt is nagyon élvezi. Kinőtte sajnos a mózes részét a kocsinak így lecseréltük a sima sportkocsira, az is nagyon tetszik neki, mert nagyon jól kilát belőle és ülni is tud benne :))Jókat szoktunk sétálni és nincs egy hangja sem benne mert leköti a nézelődés. Mondjuk sose volt az a babakocsiba sírós gyerek, mindig vagy elaludt vagy bámészkodott, de végül mindig az álommanó nyert :D:D:D
Szereti a hasát, kedvence a gyümi bármilyen mennyiségben de a zöldséget gyűlöli még egyenlőre , de remélem ez változik és persze a husikát is imádja :)
Hízni az elmúlt hónapban nem nagyon hízott, ami nem is baj persze, viszont 3 cm-t nőtt a kis drágám.
Fogacskájával szenved még mindig de nem akar kijönni neki, nem is látnám hogy fehéredik neki, de egyfolytában rág meg nyálzik, igaz ezt csinálja már 3 hónapja kb.Éjszakák szuperek végig alszik, 12 órát egyhuzamba:) Nappal viszont csak 3x20 percet kb, de nem baj inkább éjjel aludjon :)
Szóval minden okés nagyon jól elvagyunk vele:))))

4 megjegyzés:

  1. Gergő tök ilyen volt :DŐ is fél évesen ordítozta hogy bababa, meg a gyümiket falta, a zölik nem jöttek be neki...miután már mindent ehetett, azóta elfogadja a főziket, pépként nem szerette :)

    VálaszTörlés
  2. Örülök,hogy minden okés :)Gabcsi gyönyörűűűűűűűűű:)Nagyon hiányzol:( puszim az egész családnak:)

    VálaszTörlés
  3. nagyon ügyi minimanó!puszi nektek,dóri,panka

    VálaszTörlés