2010. július 4., vasárnap

Megvolt az egyéves státusz......

Szerdán hívott a védőnéni, hogy nem lenne-e kedvünk beugrani hozzá csütörtökön és akkor megcsinálja az egyéves státuszvizsgálatot. Persze , hogy elmentünk legalább ezt is elintéztük a héten, még mielőtt megyünk Mezőberénybe. Jelentem Gabcsikám kerek 11 kiló és 78 cm. Mindent rendbe talált és azt mondta nagyon ügyes az én majdnem egyéves csemetém :))) Jesszus el sem hiszem, hogy így elsuhant egy év.........nemsokára bulizunk egy nagyot, mert az egyet muszáj megünnepelni, mert az ám nagy történelmi esemény egy kis emberke életében :D:D:D Anyukáméknál ünnepeljük így leszünk egy páran:)))
Kicsit más: mostanában, hogy ennyire jó idő van minden du kinn pancsolunk a teraszon.Imád medencézni, remélem, hogy olyan kis vizipók lesz mint én és nem úgy mint az apja :D:D:D:D Minnél hamarabb meg szeretném tanítani úszni, hogy még jobban élvezhesse a vizet:) Sajna apa nem tud :( így legalább később hagy úszhassak a fiammal :D:D:D:D
Jah és mondja, hogy NÉNI, annyira aranyos, inkább nini mondjuk mint néni, de mi ez már elkönyveltük néninek :)))Egyszóval imádjuk :))))))
Legközelebb már Mezőberényből jelentkezem , addig is puszilok mindenkit sziasztok.hát nem gyönyörű?????????????:D

1 megjegyzés: